НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛ ПАРК*** – БЕЛГРАД -СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Хотел Park- Балград е обновен през септември 2012 и се намира сред тучните паркове Ташмайдан и Манеж, само на 200 метра от Националната банка и други търговски и политически институции. Оживената улица Кнез Михайлова с многото магазини и барове е на 900 метра.

Най-близките автобусни и трамвайни спирки са само на 50 метра от хотела. Автобусната спирка на площад Славия е на 400 метра и предлага директни връзки до летището.

Хотелът се намира между прочутите градски площади Теразие и Славия, в самия бизнес и търговски район и на 800 метра от централната жп гара и автогара. Белградският панаир е на 3 километра.

След дълъг и активен ден можете да се отпуснете в добре оборудвания фитнес център и да се възползвате от специалните цени и намаления за сауна и масажни услуги.

Хотел Park предлага 2 конференти зали с безплатен Wi-Fi интернет и модерно технологично оборудване, и с капацитет за максимум 200 души.

Хотел Park разполага със собствен подземен паркинг с денонощно наблюдение през цялата седмица.

30.12-02.01 ЦЕНА ЛВ. НА ЧОВЕК НА  ВВ- НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА
ВИД СТАЯ ТРИ НОЩУВКИ ЧЕТИРИ НОЩУВКИ
Двойна стая – 2+1 328 408
Доплащане за 3 човек в двойна стая 168 204

 

В Цената влизат :

Туристическа такса;

две или три нощувки със закуска и една празнична вечеря с жива музика с местни алкохолни напитки в ресторанта на хотела;

фитнес;

безплатен интернет във всички помещения на хотела.