ШОПИНГ В ОДРИН ЗА ЕДИН ДЕН

Дата на отпътуване:  всяка втора събота от месеца

Транспорт: Автобус

ЦЕНА: 33 лв.

Откъснете за един ден от до болка познатия пейзаж на града и се разходете, макар и само за няколко часа до съседна Турция. Гарантираме Ви , че смяната на обстановката ще Ви се отрази благотворно и ще се презаредите с положителни емоции.

1 ден: Отпътуване от гр.Пазарджик в 05:30 от паркинга зад ДТ „Константин Величков” възможност за включване на допълнителни спирки по маршрута /Пловдив/. Пътуване по маршрут Пазарджик – Пловдив – Капитан Андреево/Капъкуле – Одрин.

Около обяд се пристига в град Одрин. Свободно време за пазар на Одринската борса. Посещение на българската църква „Св. св. Константин и Елена“. В близост до тях се намира търговския център KIPPA, в който има посещение и свободно време. Разглежда се джамията Селимиe – най-посещаваната забележителност в града, от десетилетия насам, паметника на Мимар Синан и безистена (одринския еквивалент на Капалъ Чарши). Свободно време около 2 часа за пазар и разходки в центъра на града. Възможност за дегустация на прочутите турски баклави и локуми и закупуване на сувенири. Отпътуване за България в 17.00 ч. Преминаване на турско-българската граница. Пристигане в Пазарджик около 23 часа.

Цената включва:

Транспорт с автобус;

Екскурзоводско обслужване през цялото време на пътуването;

Туристическа програма;

Медицинска застраховка;

Цената не включва:

Разходи от личен характер

Минимален брой за осъществяване на екскурзията : 40 туристи.

Начин на плащане:

–          Първоначална вноска – 33 лв. в деня на записване;

Необходими документи:

–          Валиден задграничен паспорт/най- малко 6 месеца преди изтичането му/;

В случай, че необходимият брой туристи не бъде набран най –късно до 5 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени от тях депозити.

 

 

ТО „Балкан Балтик Тур” си запазва правото на промени в цените и програмата, поради независещи от него причини, и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.