РЕХАБИЛИТАЦИЯ И БАЛНЕОЛЕЧЕНИЕ В САНАТОРИУМ БЕЛАЯ РУС – БЕЛОРУСИЯ

Санаториум “ Белая Рус “ е на катедра“ Финанси и логистика “ към Министерство на вътрешните работи на Република Беларус „

Местоположение:

Държавното предприятие „Санаториум“ Белая Рус „е разположено в Минска област, Мяделски район, кв. Нароч, ул.“ Лесна „, 4. Санаториумът се намира в борова гора на 300 метра от живописното езеро Нароч, най-голямото в Република Беларус.

 Медицински профил на санаториум „Белая Рус“:

Болести на кръвоносната система

Заболявания на храносмилателните органи

Заболявания на опорно-двигателния апарат и съединителната тъкан

Медицинско лечение в санаториума:

Включва повече от 150 вида процедури, включително: физиотерапия, терапия с лечебна кал, функционална диагностика, диетология, фитококтейли, терапевтичен масаж, вани за физиотерапия, криотерапия, ароматерапия и др. На територията на санаториум „Белая Рус“ има два извора с минерална вода:

Извор # 1 – умерено минерализирана сулфатно-натриева хлоридна вода, общо количество разтворени соли 6 g / l, за вътрешна употреба.

Извор  # 2 – умерено минерализирана сулфатно-натриев хлоридна вода, общо количество разтворени соли 15 g / l, за външна употреба.

Срок за  лечение почивка в санаториума „Белая Рус“: пристигания всеки ден, за произволен брой дни:

  Повече от 6 дни, програми  с лечение, програми с медицинска диагностика  и здравни процедури (10-12 дни),.

 Капацитетът на санаториума е 301 места. Санаториумът работи  целогодишно.

Санаториумът се състои от пет сгради, които за удобство са свързани помежду си.  В две от сградите има  следните видове стаи : 1-местна, 1-местна „супериор“, 2-местна, 2-местен двустаен „апартамент“, медицинска сграда с водолечебница, административна сграда с кухня, спортна зала за 160 души. – културен и развлекателен комплекс с бална зала.

 В санаториума има  и 6 къщи от хотелски тип, с луксозни стаи – 2 стаи супериор +  и  8 луксозни стаи, две от тях са мезонети на две нива, в които могат да се настанят семейства от 6 или повече човека.

 Изхранване:

 Изхранването  в санаториума   е 4 пъти на ден  на една смяна  на сет меню, а за  едноместните стаи „супериор“  изхранването  на  „бюфет“ и включва диетични и вегетариански ястия,  възможно е да има индивидуален избор на ястия.

Екскурзии и развлечения:

Можете да научите за богатата история на района на Нароч,  да посетите историческите забележителности на Беларус. На вашите услуги: автобусни и пешеходни екскурзии, на които ще се запознаете с най-интересните паметници на архитектурата на 16-17 век, можете да видите водно-ледниковия релеф на уникалните по своята красота „Сини езера“,  да посетите католически и православни светилища, да докоснете чудотворна икона. Можете да се насладите на  плодовете и зеленчуците, отглеждани в  района на Нароч, да гледате концерти на популярни професионални изпълнители и самодейни групи. Надяваме се, че почивката в курорта ще ви даде много положителни емоции.

Допълнителни услуги: сауна, плувен басейн, фитнес зала, билярд, тенис корт, велосипеди под наем, водни колела, ски, стикове за скандинавско ходене.

Цена  в евро от човек за периода от 17.06 до 25.08.2019г.

Вид  стая Минимален брой туристи в стаята Цена на човек в евро за 12 дни Цена на човек в евро за един ден
Двойна стая стандарт 2 696€ 58€
Двойна стая супериор 2 912€ 76€
Единична стая стандарт 1 756€ 63€
Стая лукс 2 828€ 69€
Супериор +  в  къща 1/1, 1/2 2 780€ 65€
Допълнително легло 1 732€ 61€
Апартамент- къща 1,2, 3,4,6 2 864€ 72€
Допълнително легло 1 804€ 67€
Деца до 14 г. с посещение на басейн без лечение 480€ 40€

Описанието на санаториума има информационен характер и се базира на сведенията, предоставени от нашите белоруски  партньори.

Фирмата не носи отговорност за достоверността и качеството на информацията.

Внимание : ТО „Балкан Балтик Тур” си запазва правото на промени в цените и програмата, поради независещи от него причини, и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.